edirne prefabrik ev modelleri Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Türkiye'nin her bölgesine yapılabilir ve yaz aylarında serin kış aylarında ise gayet sıcak ve kullanışlıdır. Kısa sürede kurulur ve depreme karşı oldukça dayanıklıdır.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve eighty one iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve fashionable konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Bu bakımdan prefabrik yapılar Edirne ve çevresinde en fazla tercih edilen yapılar arasında bulunmaktadır. Pek çok Edirneli prefabrik ev fiyatları Edirne için araştırmalarda bulunmaktadır.

Tasarımında kullanılan özel programda yapı statiği, mekanik tesisat projeleri aynı anda yapıldığından ekstra masraflar gerektirmez

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çAlright fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve çanakkale prefabrik ev fiyatları satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha çanakkale prefabrik üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere prefabrik ev fiyatları bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Fakat bilinenin aksine prefabrik evler her mevsim rahatlıkla kullanılır. Prefabrik evlerin yapım aşamaları ise şöyledir;

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Belirli bankalarla dönemsel anlaşmalarla kredi kartına taksit ayrıcalığıyla prefabrik ev alacaklara destekler ve çanakkale prefabrik kolaylıklar sağlanmaktadır.

Elbette ki şehrin tam göbeğinde de sahip olduğunuz ya da yeni alacağınız bir arazi üzerine prefabrik ev kurulumu yaptırabiliyorsunuz. Bu tamamıyla dimensions kalan bir tercih olurken geleneksel konutlarla kıyaslandığında neredeyse yarı fiyatına ev sahibi olma şansınız oluyor.

Prefabrik ev modelleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre geniş bir yelpazede tasarlanmıştır. Tek katlı prefabrik evler, prefabrik ev minimalist yaşam alanlarından geniş aile evlerine kadar değişen çeşitlilikte gelir.

Report this wiki page